Vendégkönyv

Bogi

Kedves András!

Nagyon szépen köszönjük a karikagyűrűket, tökéletesek lettek. Épp ahogyan szerettük volna!

Üdvözlettel: M. Bogi (boldog menyasszony)

Koller Marianna

Kedves Andras!

A 40. Születesnapomra keszült nyakek es karlanc felülmulta minden elkepzelesünket! Az Ön professzionalis munkaja es a mestersege szeretete csodakra kepes. A következö ekszereink megrendelese 1000%-ban az Ön keze munkajat fogja dicserni! Szeretnem mindenkinek ajanlani azt a kitünö munkat, gyönyörü ekszereket amit Beck Andras ötvös mester keszit.
Tovabbi jo munkat es egeszseget kivanva maradok tisztelettel
K.M. Tirolbol

Szabó Gabriella és Hepp Attila

Kedves András! Nagyon szépen köszönjük a gyűrűket, 100% - ban az elképzeléseinknek megfelelő lett. Ennél szebbet el sem képzelhettünk volna! Precíz, megbízható és korrektnek ismertünk meg, másoknak is biztosan ajánlani fogunk! Gabi és Atesz

Timi és Zsolti

Kedves András!
Nagyon szépen köszönjük, hogy elkészítetted nekünk életünk legszebb ékszerét, ezzel hatalmas örömet, és örök értéket adva számunkra! Köszönjük a precíz munkát, azóta szinte le sem vesszük :) Mindenki csodájára járt, de nálunk jobban senkinek sem tetszik abban biztos lehetsz! :) Pont olyan lett, mint amilyet szerettünk volna, nagyon szépen köszönjük!!! Természetesen, ha valaki ajánlást kér, biztos lehetsz benne, hogy Téged ajánlunk!
Timi és Zsolti

Anita és Ricsi

Kedves András! Gyönyörű jegygyűrűket készítettél nekünk (fotó alapján is hoztad az elképzelésünket) . Köszönjük a precíz munkádat és korrektségedet,becsületességedet, ami a mai világban nem utolsó szempont! További jó munkát!

Szűts Anita

Kedves András! Tavaly ünnepeltük a férjemmel a 10. házassági évfordulónkat. Ebből az alkalomból döntöttük el, hogy az összetartozásunkat jelképező karikagyűrűinket újjá varázsoljuk. Tervünk
megvalósításához sikerült Téged megtalálnunk, és profi munkáddal nagy boldogságot szereztél nekünk, melyet ezúton is köszönünk.
Örömmel meséljük minden ismerősünknek e csodálatos gyűrűk Alkotóját.
Üdvözlettel: Anita&Péter :))

Pataki Márta

Kedves András!

Nagyon szépen köszönöm a csodálatos kereszt medált. Az egész családnak elnyerte tetszését. További sikereket és örömöt kívánok munkájában.
Üdvözlettel: P. Márta

Koltainé Oláh Tünde

Kedves András!

Lovas ember lévén órákat töltöttem a gép előtt, hogy találjak egy ötvös mestert aki a megálmodott gyűrűmet elkészítené. Több ajánlatot kértem viszont a válasz nemleges volt. Ön volt az aki pozitív visszajelzést küldött részemre. A mellékelt fénykép alapján (itt szeretném megjegyezni ezen a képen a karperec látható) el tudja készíteni az arany gyűrűt. Kislányom (aki szintén lovagol) névnapja közeledett és gondoltam meg lepem egy ezüst ékszerrel, így telefonon egyeztetve kértem még egy gyűrűt is. Igen hosszúnak tűnt számunkra az elkészítés dátuma, de türelmesen vártam. Ahogy megérkeztek a gyűrűk szájtátva néztem és nem győztem vele betelni. Gyönyörűek lettek. Azóta viseljük nap mint nap. Mindenki megcsodálja ezt az igényes munkát.
Köszönöm András hogy álmaim gyűrűjét elkészítette. Remélem hamarosan látható lesz a honlapján ez a gyönyörűség.
Üdvözlettel: Tünde és lánya Brigitta

Nikolett és Máté

Kedves András! A tervezgetés időszakában karikagyűrűnek kizárólag nekünk készített ékszert tudtunk elképzelni. Nagyon örülünk, hogy figyelmes, rugalmas, messzemenően segítőkész hozzáállásod eredményeként egyedi gyűrűket kaptunk. Még egyszer köszönjük! A legnagyobb megelégedéssel ajánlunk mindenki figyelmébe! Fehérné Polak Nikolett és Fehér Máté Kaposvárról

Viola és Kornél

Kedves András! Nagyon szépen köszönjük még egyszer a gyönyörű karikagyűrűket, amiket készítettél nekünk! Mindenkinek nagyon tetszett. Pont olyan lett, amilyent elképzeltünk és kértünk. Sok sikert a továbbiakban!